Atentie! Primirea comenzilor este sistata. Ne cerem scuze pentru incomoditati!

Plata și livrarea

MODALITĂȚI DE PLATĂ

În numerar

În numerar, la primirea comenzii de la curier. Metoda dată este disponibilă doar în or. Chișinău.

Contra ramburs

Contra ramburs - plata în numerar la ridicarea comenzii de la oficiul Î.S. ”Poșta Moldovei”. În acest caz veți avea de plătit o taxă poștală suplimentară (6 lei + 3% din suma comenzii).

On-line cu card bancar

Plata se efectuează după finalizarea comenzii pe pagina de plată securizată. Sunt acceptate cardurile VISA și MasterCard.

Prin sistemul Webmoney

Achitarea on-line a comenzii prin intermediul serviciului Webmoney.

MODALITĂȚI, TERMENI ȘI TERITORIUL DE LIVRARE

Curierat rapid(numai în raza or. Chișinău).
În mod normal, în decurs a 72 de ore din momentul confirmării comenzii, produsul va fi livrat pe adresa indicată. În caz contrar, operatorul va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expediere a acestuia. Livrarea se face de luni pînă vineri între orele 10.00 şi 18.00, și sîmbătă între 10.00 și 14.00.

Prin intermediul Î.S. "Poșta Moldovei" (orice localitate din R. Moldova).
În cazul livrării prin intermediul Î.S. "Poșta Moldovei", termenul de livrare va constitui 3-7 zile. După ce coletul ajunge la oficiul poștal de care aparțineți, în cutia poștală veți primi o înștiințare despre sosirea acestuia. În decurs a 30 de zile Dvs. trebuie să vă prezentați la oficiul poștal respectiv pentru a ridica comanda.

COSTURI DE LIVRARE

Costul livrării este 30 lei, indiferent de numărul produselor sau localitate unde va ajunge coletul. Costul de transport este zero dacă vei ridica personal comanda de la oficiul nostru.