Calitate și spălare

TRICOURI

Tricourile sunt fabricate din bumbac 100% cu grosimea de 145 - 160 g/mp. Imprimarea imaginilor are loc utilizînd tehnologia de termotransfer sau printare directă pe țesătura materialului. Aceste tehnologii permit de a majora rezistența imprimeului la un număr mare de spălări, numai dacă acestea sunt realizate conform instrucțiunilor de folosire specificate mai jos. Orice imagine de pe site poate fi imprimată pe tricouri albe și negre, sau pe tricouri de orice altă culoare (excepție fac cazurile în care cromatica tricoului coincide cu culorile imprimeului).

Noi lucrăm cu tricouri ale cărora calitatea este recunoscută în lume. Producătorul de tricouri este firma Germană "Stedman". Cu alte cuvinte, tricourile nu sunt produse în China ca cele care sunt comercializate în magazine mai ieftine. Site-ul oficial Stedman

CHIPIURI

Chipiurile sunt fabricate din bumbac 100% de grosime 200 g/mp. Imprimarea imaginilor are loc utilizînd tehnologia de termotranfer care are o rezistență majoră la raze solare, număr mare de spălări și folosință zilnică.

ÎNGRIJIREA TRICOURILOR ȘI CHIPIURILOR

Toate articolele de îmbrăcăminte cu imagini imprimate trebuie spălate, întoarse pe dos, în apa caldă (maxim 30-40 grade), fără înălbitor. Aceasta metoda asigură cea mai bună rezistență în timp a imprimeului și a culorilor.

ATENȚIE! Nu călcați direct pe imaginea imprimată, mai bine întoarceți haina pe dos! Nu apelați la curățătorii chimice!

CĂNI

Cănile sunt de ceramică și au un volum de 300 - 480 ml. Cănile pot fi utilizate pentru consumul a absolut orice fel de lichide. Imprimeul este rezistibil la temperaturi înalte și multiple spălări.